NU NI!

2010-10-31 - 21:24:10
Titta på dom här bilderna utan att skratta.




Kan ni få in 10 vindruvor i munnen?

Eller 15?

28 får ni nog INTE in!






Ni skrattade eller hur?!

Navelludd

2010-10-31 - 21:02:31


Jag snodde bilden från Viktoria! MWAHAHAHHAHA

Jag vill rida, killemihilli! Jag har ett ryck. HJÄLP! Bäää säger katten.
LUDDMANFÅRMELLANTÅRNANÄRMANHAFTSTRUMPOR!
Det är grejjer det!

LOV!

2010-10-29 - 22:17:15
Har inte så mycket planerat men några dagar ska jag iallafall ta kameran med ut till stallet. På tisdag åker jag vid halv 4 så jag kan se första ridgruppen!

Efter det ska jag lägga ut en massa bilder så det inte blir bildlösa inlägg!

Friluftsdag i stallet :)

2010-10-28 - 15:30:54
Idag hade jag friluftsdag i Burens men Elin, Stina och Elin. Ja Sofia var ju där å :)
Det har varit jättekul, jag och Elin kom dit först! Så vi tände inte lampan, utan gömde oss i en box och väntade på att Sofia skulle komma. När hon kom in hoppade vi upp och skrek och hon blev jätterädd XD   
Men först fodrade vi hästarna och mockade. Sedan åkte vi in till stan och kollade i djurbutiken och dollarstore, sen åt vi pizza.
När vi var i stallet igen gjorde vi i ordning Frökk (stavning) och Rolf. Så longerade Sofia dom och vi fick rida ^^ Elin och Stina red Frökk och jag och Elin red Rolf.
Rolf är en 4-årig hingst! Men han skulle kunna vara 10 år äldre, han är jättesnäll och duktig. Att galoppera var som en mjuk karusellhäst typ.

Ikväll ska jag dit igen och ha lektion :) Nice!

Nytt och varmt och snyggt

2010-10-24 - 17:09:17
Idag var vi till borlänge och köpte jacka och skor :D Jag köpte en jättevarm tjockisdunjacka som är typ brungrå, och ett par bruna boots. 
Vi lämnade också in mobilen och den är beräknad att vara klar 15 november D': Hoppas mobilen blir bättre.
 

BILDBOMB!

2010-10-23 - 12:04:33
Kopiering förbjuden






























Det får räcka :)

Sonja Ericsson!

2010-10-22 - 18:13:06
Nu har jag hittat batteriet till min förra mobil så jag ska börja använda den nu.
Det är en rosa W200i, att det är en Sony Ericsson kan man nog lista ut rätt snabbt med tanke på rubriken.
Jag döpte den till Sonja när jag fick den :)
Det är VÄLDIGT låg upplösning på den!
Och eftersom jag har tangentbord på Jermaine (min LG) så tar det jättelång tid att skicka sms! Jag fattar inte hur man skriver på den XD









SNART KOMMER EN BILDBOMB PÅ BLOGGEN!

Burens

2010-10-21 - 21:51:00
Idag var det teorilektion. Sofia är i Göteborg så då fick 'gänget' ta över. Det blev rykttävling och jag ska skylla på att min tredjeplats berodde på att Greidi hade frusen lera lite här och där.

Nu har jag riktig kli i hela nervsystemkomunikationerna och vill verkligen ut och fota hästar! Men vilka hästar vet jag ju inte :o Corey har bara stått i flera dagar och jag måste ju hålla han i god kondition!

Ful bild på fin kamera :)

LG GD510 pop

2010-10-20 - 18:16:16

Sååå fiiiiin!

Jag är ju såklart ledsen för att min Jermaine blir sjukare och sjukare men jag kan inte låta bli att önska mig denna.

Det finns bara 2 ord för detta, som sagt: Sååååå fiiiiiiin!

(Och hur gulligt är det inte att det finns ett litet 'pop' på slutet ^^)

Rubrik.

2010-10-20 - 15:36:47
Igår fick jag rida Fleur :) Stallets gladaste häst... typ. 
I början gick det bra och hon gick på fint men efter vi galopperat första gången blev hon väldigt pigg. Så jag gick in till kvartslinjen och travade. Sen drog hon iväg och jag saktade av till skritt. När hon gick fint och lugnt igen travade jag igen och bröt av till skritt när hon började dra iväg, så fortsatte jag så.
I slutet hade hon lugnat ner sig men då var lektionen slut XD

Så har jag säkert inte skrivit om ridningen i torsdags? Då red jag iallafall Skjóni och det gick bra! Någonting jag måste träna på är att ha benen lite längre bak och peka tummarna uppåt.

Alltså KOMSI KOMSI!

2010-10-18 - 21:24:48
När jag ser Harry Potter 7-trailern vill jag bara gråta! SVÄRORD vad jag längtar! Redan i trailern ser jag att dom har tagit bort och lagt till en massa men jag kan inte bry mig mindre.
Alla inälvor i mig typ exploderar till värsta pang-bom-fyverkeriet och magen drar ihop sig, laddar, och vrålar rakt ut! JAG VILL SE DEN NUUUU!
Jag kommer inte blinka under hela filmen! För då kan jag missa jättemycket! Jag ska inte titta vilken godis jag tar, då kan jag missa halva filmen!
Hmm... undrar vad som blir bäst?! Godric's Hollow? Alla 7 Harrysar? Gringotts? Snapes död? Malfoys herrgård? Nää nu vet jag; striden på Hogwarts... eller nej! När Harry dör... NEJ! När Voldemort dör!?

Ni som inte har läst Harry Potter men vill göra det utan att veta vilka som dör borde inte läsa texten under videoklippet!




Det tragiska är att alla mina favoritkaraktärer dör, Dumbledore är ju redan död, Sirius med. Men varför ska Hedwig, Monsterögat, Ted, Dobby, Snape, Fred, Bellatrix, Voldemort, Lupin, Tonks och Colin dö?
Och varför ska Slingersvans känna ånger innan han stryper sig själv? Man får så dåligt samvete att man hatade han.

Shit asså -.-

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

2010-10-17 - 13:20:31
Det är väl själviskt men jag vill inget hellre än att ha en egen häst!

Men jag ska ju vara glad att jag får gå på ridskola... Nu villl jag fotta hästar men problemet är ju att jag inte har några hästar att fotta.
Jag ska slänga ihop en önskelista till jul... Jag önskar mig en häst (nähä?!), kameraobjektiv, extra blixt till kameran, mobil.

Det där med mobil, ja. Jag älskar den jag har nu men den är, trots sin unga ålder, lite knäpp redan nu. Den stänger av sig lite när den vill. Jag måste göra rent batteriet rätt ofta, jag måste ladda den typ varje dag, det tar sin lilla tid att komma in på menyn eller liknande. Det är ju synd.

Nu låter jag som världens bortskämdaste unge -_-


Mitt huvud ville inte vara med på nån galoppbild minsann.

Harry Potternörd nummer 1!

2010-10-16 - 14:08:45
Nu har jag läst klart svenska Harry Potterserien för 7:de gången.
Nu drar jag igång första engelskarundan! Får se hur det går...

Igår slutade vi 10.15 :) Elin åkte mig på sin cykel hem till mig så hämtade jag pengar, sen cyklade vi hem till henne och hon hämtade sitt kort. Så cyklade vi till stan och skulle ta ut pengar men vi kom till McDonalds med hennes mamma istället som bjöd på mat :)
Sen cyklade vi hem och hämta kläder och åkte sen till stallet. Vi gick på promenad med Elins Bleikur och Sofias Frökk (hoppas jag stavade hyfsat rätt).

Trallala, så snöade det ju :( För tidigt, men jag kunde inte låta bli att bli glad när hagen var vit och hästarna hade snö på ryggarna!

Nääääääe

2010-10-15 - 19:43:03

Jag gillar snö. Kylan får man stå ut med. Men en sak man ska veta är att DET INTE SKA SNÖA DEN 15 OKTOBER!!!!


Inte redo för detta.

Stackars dom andra.

2010-10-12 - 14:43:30
Vi fick sluta 1½ timme tidigare idag! Tyskaläraren var sjuk. Igen.
Och så är det ridning (eller teori) idag :D Äntligen är alla hoppfasoner och grejjer klart.

Kommer det en alkoholstinkande grisliknande 85 årig gammal man och bjuder på Billys pannkaka med chokladsmak, ta inte emot det! Det är jätteäckligt!

Om jag ångrar mig finns det ju inte mycket att göra åt det :o

2010-10-09 - 21:39:21
Jag vill ha frisyr! Inte bara lugg... Jag vill ha något kanske lite rockigt, något som syns, inte för kort, inte löshår, inte färga, inte för tunt, det får inte ta för lång tid att fixa o.s.v o.s.v.

Hur ska man göra? BLÖ på det!

När vi nu talar om bananer och hallon så ska jag säga att jag ska läsa Harry Potter-böckerna på engelska när jag läst klart sjuan som jag är typ halvt klar med. 

Stor dag idag!

2010-10-09 - 21:22:02
För idag fyller Maja 4 år =D ♥







SÄG GRATTIS! :D

Nu var det ett tag sen.

2010-10-09 - 11:13:16
Måste först berätta lite om ridningen i torsdags. Hoppning är icke favoriten men det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde att det skulle göra. Jag fick rida Skjoni (mobbas inte jag har ingen aning om stavningen) (vi tar smeknamnet skåne), en skäck :)
Han var jättetrevlig att rida. Och hoppa. Jag var ju lite osäker och det kände han så han svängde undan några gånger men sen blev jag rätt så väldigt arg på mig själv och då gick det! Det var faktiskt lite kul att hoppa, men jag säger inte att jag längtar till nästa hopplektion.

Ok nu ska jag spela Sims.
Och eftersom alla säkert vill veta så är det Inspector Gadget 2 på tv. Den är ju inte bra ens!
Teckat är alltid bättre

skriver på papis mobil!

2010-10-05 - 20:58:21
Är på väg hem från stallet nu. Ridningen gick suveränt och Giliana som jag red var jätteduktig. Imorn är vi lediga så det blir skönt att sova ut lite. 

Måste säga en sak innan jag ska in;

rosa kaniner
regnbågar
grön himmel
blått gräs
lila dvärgar med supercoola briller

mot duchen!
ok det var fler än ett ord men jag gillar alla dom orden!

Duttiga jag.

2010-10-04 - 18:13:42
Nu har jag en ny header och en ny bakgrund på bloggen ☺ Jag är väldigt nöjd! Jag ska ändra lite text & typsnitt och färger och så med det får vänta lite.

Här är några roliga saker ni får veta vare sig ni vill eller inte:
• Jag använde picnik när jag gjorde headern och bakgrunden till bloggen.
• Jag gjorde mina tänder vita på headern, också ögonvitorna. Jag la till lite svart vid ögonen och läpparna gjorde jag lite rödare. Kinderna gjorde jag också lite röda.
• Jag använde suddet på paint för att klippa bort resten av bilden jag har på min header.
• Jag försökte ta en bra bild som jag kunde ha till headern men misslyckades typ 8 gånger, den sista blev bra så den fick det bli.
• Jag ville gjärna ha en bild när jag rider på min header men har ingen bra, det gjorde mig arg och jag är lite retlig eller vad det nu heter nu.
• Det är nog bara en tidsfråga innan jag ändrar bloggen igen.

Det krävs inte mycket för att skrämma mig.

2010-10-02 - 10:40:27
Idag ska jag leka med Elin :) Vi ska bygga en koja i mitt rum för att väcka lite gamla minnen. När jag bodde i lägenhet byggde vi en koja varje gång vi var där! 
Om vi också tar mod till oss så ska vi gå till hemmakväll och hyra värstingfilmen; Närkontakt.
Vi är rädda bara vi ser framsidan. På ridlägret  berättade Moa och Mikaela om filmen. BLÖ! 
Vi pratade typ bara om utomjordingar och spöken där.

En sak jag och Elin tänkt på: När utomjordingar kommer hit borde ju dom säga: ''Var hälsade, jordgubbar.''

Inne på systers dator, så ni vet liksom

2010-10-01 - 21:53:49
Jag ska erkänna att jag är ett riktigt riktigt riktigt nördläsande Harry Potter-fan. Jag har läst alla 7 böcker såklart. Jag läser just nu om serien för 7:de gången (Harry Potter och halvblodsprinsen nu). Jag har läst första boken på engelska en gång. När jag läst klart 6:an och 7:an ska jag läsa alla på engelska. Bra för att förbättra språket och så blir det ju lite variation ;)
Nu har jag nyss läst klart kapitel 26 (''Grottan''). Varje gång jag läser slutet på kapitlet dör jag lite:

>> De gick genom den yttre grottan och Harry ledde Dumbledore tillbaka ner i det iskalla havsvattnet som fyllde klippskrevan.
''Allt kommer ordna sig'', sa Harry om och om igen. Han ängslades mer över Dumbledores tystnad än över hans försvagade röst. ''Vi är nästan framme nu. Jag kan transferera oss båda tillbaka. Oroa er inte.''
''Jag oroar mig inte, Harry'', sa Dumbledore, vars röst lät lite starkare trots det iskalla vattnet. ''Jag är ju med dig.'' <<

Nu förstår ni nog hur jag dör lite.
Framför mig har jag Dumbledores, Hedwigs, Moodys, Bellatrix, Voldemorts, Freds, Snapes, Tonks, Lupins, Colins, Naginis, och en massa dödsätares död.
Hur mycket jag kommer böla på bion är ju en fråga, men jag tänker inte ha mascara, då kommer jag hem och ser ut som en tvättbjörn.

Majabaja bäst och sötast!

2010-10-01 - 17:58:51
Bilder från igår när jag och Elin gick med Maja:








Hahahahaha Maja såg en anka så hon gick i vattnet XD

HAHAHAHA X''''''D Hon blev lite smal om benen X'''''D

Hahhahaa XD

Failbild, men var bara tvungen!

Motljus = I like!
RSS 2.0