Vägen till kommentarer

2010-08-29 - 12:00:08

Kommentarslänken och den som postat kommentaren syns ju inte.
För att komma till kommentarsrutan så för muspekaren åt höger bredvid datum och tid längst ner på inlägget. Där syns också kategorin :) 

Det får man leva med, för jag orkar inte och jag vet inte hur man ska fixa det.

Bara att acceptera. :D

Mina designer håller inte så länge...

2010-08-29 - 11:17:42
Jag ska nog fixa till lite och byta igen. Jag vet inte färgen, det borde jag nog göra snart.

Jag bjuder nog på bilden jag (y)


Hmm...

Mina naglar...

2010-08-29 - 11:12:01
...Ser ut så här:



Rubrik

2010-08-27 - 16:53:40
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...
Gräshopporna på skolan har rymt. Känns inte sådär toppen. Det kliar i mina ögon. Jag har fina naglar, jag ska fota så läsare får se.

Hej så länge då :]

2010.08.24

2010-08-25 - 16:59:40
Att denna kväll skulle bli så lyckad visste jag icke. Jag och pappa åkte till stallet vid 5. Jag fick leda en nybörjare, jag dog lite men mådde annars bra. Sedan sprang jag in till stallet och fixade HippHopp (). Han var rätt fet. Att få sadelgjorden spänd var lite tveksamt men det gick.
Lektionen var otrolig! Hipp Hopp som bara är 4 år var jätteduktig. Han gick på tygeln några gånger, han tyckte ju att det var lite jobbigt att gå fint x) Och så fick jag (tillslut) galopp på första fattningen och han galopperade mer än hela varvet.
Vi är riktiga kompisar han och jag ;)
Efter det skulle pappa rida och jag fick leda någon jobbig medelålders kvinna. Jag skulle tydligen få Tyson att trava, öka skritten, öka traven och visa vägen. Bromsen tog hon hand om utan problem.
Sen hjälpte jag till lite i stallet och sen åkte vi hem :) 

2 nya hästar har också kommit till srs, Mickie och Kavat. Mickie är en riktigt social och pussig häst :) Kavat verkar lite NU-KÖÖÖÖÖR-VI-IGÅNG-OCH-SPRIIIINGER-häst.

Idag kom även mina nya ridkläder från Hööks, och så fick jag min ''bett'' nyckelring :)

Jag ska snart klippa luggen.

2010-08-23 - 22:14:35
Jag och Elin har vart i stallet lördag, söndag och nu måndag och ridit :) Elin på sin Bleikur och jag på Tuffing. Pensionärsgubben. Han har vart glad och haft öronen framåt!
Skolan rullar på och är rolig, och imorgon är det ridning.

Nu börjar mamma bli otålig, hon ska klippa min lugg. Nu får jag dras med fjortisfrilla efterson min lugg når ner under ögonen. Och jag vill ju inte ha snelugg och upppuffat hår hela tiden.

(Ta inte illa upp ni sneluggare, alla ser inte ut som en fjortis i det, men jag gör XD tycker jag. Så trivs inte med det, men snelugg är snyggt, bara inte på mig!)

Siddu, där har vi Fanny-Fjortis

Fredag

2010-08-20 - 17:53:02

Idag var ju den första skoldagen. Vi började klockan 8.15 i klassrummet. Där fick vi platser, vi gick igenom schemat, kollade i klassrummen och så. Sen hade vi lunch och rast. Efter det skulle vi ha språk, men vi som valt tyska, stod utanför dörren ett bra tag, när en lärare sa att tyskaläraren inte var där. Så vi fick håltimme :)
Efter det skulle vi ha engelska och det var väl ok. Och så NO. Ojojoj.
När vi kom in i klassrummet hörde vi typ något pipande, lugnande. Haha. Nej.
Hon visade oss ett spindelskinn (ännu mer lugnande -.-) och sen tog hon fram gräshoppor i en burk.
Skitkul.
Vi skulle först dränka dom i vatten. Om dom inte dog skulle vi doppa dom i nå kemikaliegrejjs som typ frätte sönder nervsystemet.
Nu skulle vi rita av den döda gräshoppan. Sen typ dra av ett ben och rita av. Sen ta av vingen, och sedan huvudet. Om vi hann skulle vi försöka hitta tarmarna och magsäcken och dra ut dom.

Jag tyckte synd om gräshopporna.  Tänk om dom hade familj!? En av dom hade faktiskt en massa ägg i sig. Den gräshoppan hade kanske precis börjat sitt liv.

2010-08-17 - 22:31:11
Godnatt.

Hipp Hopp ♥

2010-08-17 - 22:18:45

(Mobilbild.)

Ridskoleterminen har fått en toppenbra början! Jag fick rida Hippedihoppedi, och han bjöd framåt och lyssnade bra. Han blir ju lite rusig i galoppen och genar på kortsidorna men äch, det gick toppen!
Han är en fin liten pöjk. 6 år, antingen stor ponny eller liten häst.

Och så var jag ju med Viktoria i ''hennes'' stall och vi löshoppade Björnbär. Fast orkar inte lägga in bilderna i datan nu så bilder får vi vänta med.

Nejnu ska snart lägga mig och läsa, min kropp är helt slut. Men först ska jag nog kolla in lite skor på nätet. Skor är bra.

Stallet hela dan ☺

2010-08-17 - 10:35:14

Snart ska jag sätta mig i bilen och åka till Söderbärke. Stallet med Viktoria! Vi ska löshoppa och grejjsa och sen klockan 18.30 ska vi rida terminens första lektion. Efter det ska pappa rida och sen ska vi åka hemåt.


Hela gänget på bild!

Kilimikollamama

2010-08-16 - 15:22:50
Idag denna dag i denna dag på denna dag har jag gått upp lite tidigare för att åka till stallet med Elin. Hennes horse Bleikur skulle skos! Sen åt vi på McDonalds och nu är vi här. Vid datorn.

Vi ska nu spela Sims 3.

Vi lekte fjortis.

Pochimochi.

Fruktansvärt roligt helt enkelt! STOR hiss!

2010-08-15 - 21:26:27

Hööks Hästsport

2010-08-15 - 13:23:37

Detta är nu beställt från Hööks. Jag visste inte vilken färg jag skulle köra på så jag lottade och det blev blå :) Tur för mig att jag nu har börjat gilla den färgen.

Vanliga svarta ridbyxor, en tjocktröja, en vanlig t-shirt, ridstrumpor och enkla handskar.
Stallkrokarna och spö & sporr-hängaren ska få bo i mitt rum.


Denna nyckelring ville jag också ha men den var självklart slut. Funderar nästan på att köpa ett vanligt bett och ha nycklar på XD

H'EEEEY MA'KAREENAAA!

2010-08-13 - 23:14:17
Nu är Ö-vik slut. Vart där med Mamma, Pappa, Elin, Maddelen och Pär sedan i fredags, och nu är vi hemma igen Dx Jag inte vill vara hemma. Det har vart (ja Maddelen vart ÄR ett ord!) så roligt och skönt att vara där. Jag och Elin har badat varje dag i sjön, det är ju liksom ett måste eftersom sjö och egen brygga finns vid stugan.
Även om det var lite regn och moln.

Men nu är vi alla hemma i Ludvika och det känns ju sisodär. När det blir dags för mig att flytta hemifrån vill jag nog testa en annan stad. Liksom, varför inte?
På torsdag börjar också skolan och jag börjar bli lite smått (läs: grymt) peppad och speedad och jag är faktiskt riktigt laddad till att börja 7:an.

JA ALLA 7:A-ARE! HÄR KOMMER EN SPEEDAD FANNY TILL KYRK!





Och en liten rad ängnad till Elin: Vi har alla fina mössor, alla vi utom pojken på mobbarreklamen.

Toppen helg med bästa vän :D

2010-08-02 - 10:39:47

På lördagen kom Elin hit för att sova här :) Vi var hungriga och bestämde oss för att göra mat, vilket är lite roligt när man tänker på vilka vi pratar om här.
Detta skulle bli en maträtt:

Fast läsken hade vi inte i maten

Såhär såg resultatet ut:

Riktigt gott!

Sen ville vi göra efterrätt och gick till Willys för att köpa glass, yoghurt, choklad och godis. När vi kom hem gjorde vi hallon och choklad smoothie. Det blev riktigt gott, och en rolig sak hände, det kan man inte förklara. Men vi har videobevis! Mwahaha.

Riktigt slurpigt.

Sen gick vi upp och kollade på film, alla Pirates of the caribbean. Och sen Harry Potter, vi ville titta på alla 6 filmer men efter den första var klockan 4 och vi var så gott som döda.
Och igår tog vi bussen till stallet och red lite på Elins Bleikur. Och det var så härligt så härligt. Han är en gentleman Bleikur han ^^

RSS 2.0