Kackerlacksbönor.

2010-07-30 - 18:37:23

Igår målade jag lite, sen ringde Elin och mamma fortsatte måla när jag var hos Elin :) När jag kom hem hade jag ett annat rum XD
Jag och Elin kollade på Jonny Bravo och Power Puff Pinglorna :D Gamla minnen kommer tillbaka... *snyft*. Sen började vi prata om utomjordingar, vi blev bara typ jätterädda så vi hoppade upp i sängen. Vi vågade liksom inte sitta bredvid sängen ifall att någon skulle dra in os under sängen och mörda oss.

Man vill ju inte ta risken.

Bra grejjor :D

2010-07-30 - 18:25:41


Har fastnat lite för denna :) 
Fanny gillar!

Nakenkatt på fri fot

2010-07-28 - 20:05:22

För någon timme sedan skulle mamma gå ut såg hon Gabriella gå runt helt lös. Hon hade visst hopat ut genom fönstret för att söka äventyr. När ni ser att det står katt, vad är det för konstigt med det? Jo, det är en nakenkatt, en innekatt, en å-herregud-hon-är-helt-lös-och-försöker-gå-ut-på-vägen-hon-kan-ju-bli-överkördkatt.
Så mamma hoppade ut i full fart och fick tag i ett ben och drrrog! Höhö, där blev katta besviken :)

Maja är avis på Gabby som låg i mammas knä, fast nu tog Maja Gabbys plats. Nu är hon nöjd XD

Gangster-cat (H)

Vill ha! *Dreglar*

2010-07-27 - 11:41:11

D: Dyrt som tusan.

Jag har inte direkt alla skruvar som behövs däruppe i huvudet.

2010-07-25 - 19:42:03
Jag och min vän från ridskolan Viktoria hade lite kvällsdamp via mobilerna. Jag tänkte skriva det på bloggen, men var smart att ta bort alla sms vi skrivit så inkorgen inte skulle bli full -.-

Smart där Fanny!

Men vill du läsa får du helt enkelt gå in på hennes blogg och läsa! För jag tänker inte vara någon ''copycat''.
Kolla in vårat damp HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
Nu ska jag ta mig lite chokladmedhallonkladdkaka med grädde. Vet ni varför? FÖR ATT DET ÄR GOTT!
Mwahahahhaha.



Jag undrar om hallonen och smeten visste vilket öde som låg framför dom, att blandas ihop och sedan in i en het ugn... ack, ack. Säger jag bara.

Harry Potter B-)

2010-07-25 - 11:32:33

Just nu läser jag Harry Potter 4 (för er roliga typer som inte vet vilken 4:an är så är det Harry Potter och Den flammande bägaren) för sjunde gången :o Visst är jag lite cool va?! Och jag har inte heller tröttnat på Harrrrry Pöttäääär!
Jag tycker att böckerna är riktigt roliga, det finns humor i dom. T.ex, i första boken ska tydligen Weasly-tvillingarna skicka Ginny en hogwartstoalett. Det är humor!

Och Familjen Dursley, mugglarfamiljen som Harry bor oss, är ju typ nästan jätterädda för trollkarlar och sånna onormala saker. Jag har räknat ut hur trollkarlar och häxor kanske ser ut i deras ögon:

Där har vi det!
Ja, om trollkarlar verkligen ser ut så, ja, då är det inget fel med att Dursleys inte vill ha något med dom att göra x)

Corey Canon :D ♥

2010-07-22 - 15:31:10

Corey Canon är min kamera :)
Det är en Canon EOS 1000D, som jag fick i julklapp 2009. Jag älskar den och det är min lilla pluttinutt! Jag har inga tillbehör till den ännu. Bara en kameraväska, men vill väldigt gjärna ha objektiv och extra blixt. Men det är ju tyvärr inte så jättebilligt.

Så här ser Corey ut:




Jag får väldigt bra bilder med Corey's hjälp och jag är väldigt nöjd ^^

 
Kameraväskan :]  Tucano. Väldigt bra men inte att rekomenderas till dig som har mycket tillbehör. Det ryms typ bara en kamera och sladdar. Men bra än så länge :D

Som det ser ut så har jag gjort en blogg :)

2010-07-22 - 14:13:05

Nu har jag blivit med blogg! Jag ska skriva om massor. Bara att kolla på kategorierna om du vill veta vad det kommer att skrivas om.
Jag sitter här själv, bortsett från 2 hundar och en nakenkatt. Och väntar på att pappa ska komma hem o.o Jag har fastnat i Photoshopinstallationen -.-

Och jag ska göra header och design. Men jag skulle vara glad om det gick att fixa med Photoshop :D
Men ska fixa så mycket jag kan nu.

 

RSS 2.0